DP kokkekniv fra Tojiro på 21cm
Centerstålet er en cobolt legering, hvilket giver en meget tæt og ensartet carbid. Dette centerstål beskyttes af 2 lag rustfrit stål. Skæftet er fremstillet af det miljøvenlige ECO-Wood, hvillet vil sige at det er fremstillet af træfibre fra genbrugstræ. Dette komprimeres meget hårdt, som gør at det ikke linder ved nitterne og holder faconen optimalt. Stålholken mellem blad og skæfte sikre en god balance i bladet.
Tojiro knive skal benyttes med omhu, da ben, hårde emner og tab på gulvet forårsager at æggen "chipser"
Hårdhed: 60 HrC
Knivbladets længde: 21 cm
Maskinvask: Nej
3 lag stål
Professionel
Så bliver det ikke skarpere
Skal det være skarpt, skal det være hårdtstålsknive. Her ligger Tojiro helt i top. Uanset om du vælger enkeltlags, laminerede eller damascherede knive, kan vi love en skæreoplevelse helt uden sidestykke. Om du vælger den ene eller anden model afhænger af opgaven og pengepungen.
Men uanset hvad du vælger, så er der ingen vej tilbage. Har du først holdt en japaner i hånden, skal der meget til at erstatte den. Det skulle da lige være til opgaver, der kræver en ganske særlig dynamisk råstyrke, såsom ben og frosne fødevarer. Dette er ikke opgaver for en Tojiro, da du risikerer at æggen "chipser". Vælg i stedet en kniv fra eksempelvis Dick.
Mærke | Torijo |
Type | Kokkekniv |
Produktserie | DP |
Bladlængde | 21 cm. |
Antal lag af stålKlik for infoJo flere lag stål, des større håndvæk, skarphed og bedre kniv får du. | 3 |
Stålets hårdhed | 60 HrC |
SkæftematerialeKlik for infoViser hvilket hvilket materiele grebet på kniven er lavet af | Træ - ECO wood |
Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.
Skriv anmeldelse