Kokkekniv fra Tojiro på 18cm
Japanske køkkenknive med sort skæfte af ECO træ, der ligger suverænt i hånden. Knivene er mærket med SD - Super Durability - og det er præcist tilfældet.
Alle Tojiro knivene fremstilles efter ældgamle og stolte traditioner, der giver en kvalitet og ikke mindst en suveræn skarphed, der kun sjælendt ses idag. Det opnås bl.a. ved hjælp af cobolt, tungsten og nikkel. Japanske knive, der er så hårde som Tojiros skal benyttes med omhu, da ben, hårde emner og tab på gulvet forårsager at æggen "chipser".
Knivbladets længde: 18 cm
Hårdhed: 60 HrC
Maskinvask: Nej
1 lag svensk kvalitets stål
Professionel
Så bliver det ikke skarpere.
Skal det være skarpt, skal det være hårdtstålsknive. Og her ligger Tojiro helt i top. Uanset om du vælger enkeltlags, laminerede eller damascherede knive, kan vi love at en skæreoplevelse helt uden sidestykke. Og om du vælger den ene eller anden model afhænger af opgaven og pengepungen.
Men uanset hvad du vælger, så er der ingen vej tilbage. Har du først holdt en japaner i hånden, skal der meget til at erstatte den. Det skulle da lige være til opgaver, der kræver en ganske særlig dynamisk råstyrke, såsom ben og frosne fødevarer. Dette er ikke opgaver for en Tojiro, da du risikerer at æggen "chipser". Vælg i stedet en kniv fra eksempelvis Dick.
Mærke | Tojiro |
Model | 107877 |
Type | Kokkekniv |
Produktserie | SD |
Bladlængde | 18 cm. |
Antal lag af stålKlik for infoJo flere lag stål, des større håndvæk, skarphed og bedre kniv får du. | 1 |
Stålets hårdhed | 60 HrC |
SkæftematerialeKlik for infoViser hvilket hvilket materiele grebet på kniven er lavet af | Træ - ECO wood |
Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.
Skriv anmeldelse