OBH Nordica Sous Vide Immersion - 7946 Ikke på lager |
Gå til butik |
OBH Nordica Sous Vide Immersion - 7946 Ikke på lager |
Gå til butik |
OBH 7946 Sous vide Cooker Immersion Ikke på lager |
Gå til butik |
Obh 7946 Sous Vide På lager |
Gå til butik |
Sous Vide Cooker Immersion fra OBH - perfekte bøffer hver gang!
Sous vide er fransk og betyder "under vakuum", og er en metode som mange bruger til at tilberede deres fødevarer. Især kokke benytter ofte denne metode. Mest kendt er metoden, til tilberedning af kød. Kødet pakkes ind i en plastikpose, hvor luften suges ud så kødet er under vakuum. Herefter tilberedes det i et vandbad med konstant temperatur og omrøring i meget længere tid, end det ville blive tilberedt i ovn eller på panden. Når kødet har opnået den ønskede temperatur steges kødet kort på panden, så den sprøde overflade opnås. Nu har OBH introduceret deres Sous Vide Gourmet Cooker til private, så alle kan lave perfekte bøffer.
Nedsænkelig sous vide cirkulator, der passer sammen med de større gryder på minimum 10 liter, 24 cm. i diameter og 22 cm. i højden.
1500 Watt
Passer til interval mellem 10 liter og 30 liter.
Mad tilberedt under vakuum, bibeholder næring, mineraler og den gode smag.
En tilberedningsmetode, der giver et perfekt resultat for kød, fisk og grøntsager.
Cirkulatoren hjælper med at rotere vandet for en mere præcis temperatur.
Justerbar temperatur på 25-99° med et interval 0,1°C
Timerfunktion op til 99 timer
5 indstillelige programmer
Kapacitet: op til 4,5 kg. kød 8-12 portioner
Anvendes sammen med OBH Nordica vakuum pakker 7949, 7950, 7951, 7952
Inkl. stativ til placering af vakuumpakket mad under tilberedning samt tids og temperaturguide.
Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.
Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.
Skriv anmeldelse