Sous Vide Cooker Pro fra OBH - perfekte bøffer hver gang!
Sous vide er fransk og betyder "under vakuum", og er en metode som mange bruger til at tilberede deres fødevarer. Især kokke benytter ofte denne metode. Mest kendt er metoden, til tilberedning af kød. Kødet pakkes ind i en plastikpose, hvor luften suges ud så kødet er under vakuum. Herefter tilberedes det i et vandbad med konstant temperatur og omrøring i meget længere tid, end det ville blive tilberedt i ovn eller på panden. Når kødet har opnået den ønskede temperatur steges kødet kort på panden, så den sprøde overflade opnås.
Stilrent design
Bibeholder næring, mineraler og smag i kødet
Giver mørt og saftigt kød
Kan bruges til kød, fisk og grøntsager
Justerbar temperatur 25-99° med interval på 0,1°C
Volumen: 15 liter
Kapacitet: 4,5 kg
8-12 portioner
Nem tømningsfunktion
Medfølger: Tids og temperaturguide
Inkl. stativ til placering af vakuumpakket mad under tilberedning
Anvendes sammen med OBH Nordica vakuum pakker 7949, 7950, 7951, 7952
Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.
Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.
Skriv anmeldelse